Debitant Terzić dočekao ''Orlove'' u Nemačkoj

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.09.2012.
19:39
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Reprezentacija Srbije okupila se u nemačkom Šverinu, gradu u kome će u subotu odigrati prvi prijateljski meč sa domaćom selekcijom Nemačke. Za ''Orlove'' će debitovati talentovani Stefan Terzić, koji nastupa u Hamburgu, pa je i prvi stigao na odredište.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Posle nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu, gde nisu uspeli da se domognu četvrtfinala, reprezentativci Srbije okupili su se u Nemačkoj, gde će narednog vikenda odigrati prijateljske mečeve sa domaćom reprezentacijom.

Prvi meč je na programu u subotu od 15 časova i 30 minuta u Šverinu, a na okupljanje je prvi stigao osamnaestogodišnji desni bek Stefan Terzić, kome će ovo biti prilika da se nametne u našem nacionalnom timu.

''Ostvario mi se dečački san. Drago mi je da ću imati priliku da igram u seniorskoj reprezentaciji i to doživljavam kao priliku za dokazivanje, ali i veliko priznanje za dosadašnji rad'', izjavio je Terzić, koji nastupa za nemački HSV iz Hamburga.

On, naravno, odlično poznaje kvalitet nemačke reprezentacije, ali uverava da ''Pancerima'' neće biti lako protiv ''Orlova''.

''Ako pogledamo sastave, utisak je da su Nemci jači, ali ovde će biti jedna nova generacija naših igrača, koji imaju veliku želju da pokažu koliko znaju. Želja mi je da odigramo najbolje što umemo i eventualno iznenadimo domaćine'', poručio je Terzić.





Ne propustite