Dejvis Kup - Kanađani veruju u uspeh

Autor: Beta Beta
sreda 11.09.2013.
13:10
Izvor: Beta

Selekcija Kanade u Beograd nijestigla sa belom zastavom, obećava borbu protiv favorizovanih Srba.

Povezane vesti

Selektor Dejvis kup reprezentacije Kanade Martin Lorando rekao je danas da ne želi da prognozira rezultat u polufinalu protiv Srbije, ali je ocenio da njegovi teniseri mogu da izbore prolaz u finale.

"Isuviše sam dugo u Dejvis kupu i znam da se ne može prognozirati rezultat, niti to želim da uradim. Video sam mnogo ludih mečeva, pa tako i ovaj može biti takav. Moji igrači imaju dobru sezonu za sobom, pa verujem da mogu da naprave iznenađenje", kazao je Lorendo novinarima u Beogradskoj areni.

"Brojke ne predstavljaju ništa u sportu, ali u životu kada imate jedan procenat šansi za uspeh može da znači mnogo, pa tako i sada", dodao je on.

Lorando je rekao da je Novak Đoković jedan od najboljih tenisera današnjice i dodao da ne misli da će mu biti problem da se navikne na zemljanu podlogu u Beogradskoj areni.

"Siguran sam da će Đoković kao veliki šampion u Beograd doputovati spreman i da mu šljaka neće predstavljati problem. On je profesionalac koji se već navikao na stalna putovanja i promene podloga. On je jedan od najboljih tenisera današnjice i siguran sam da će pružiti maksimum", rekao je Lorando.

Srbija će od 13. do 15. septembra u Beogradskoj areni dočekati selekciju Kanade u polufinalu Dejvis kupa.

Kanadski teniser, srpskog porekla Danijel Nestor kazao je da Srbija jeste blagi favorit u ovom meču.

"Srbija jeste favorit, ali to ne mora ništa da znači. Verujem da možemo da načinimo dobar rezultat. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe", kazao je Nestor.

Najbolje rangirani kanadski teniser Miloš Raonić rekao je da se u Dejvis kupu rezultat nikada ne može predvideti.

"Da ste nam rekli pre šest meseci da ćemo biti ovde ne bismo verovali. Ovo takmičenje je nepredvidivo i nikada ne znate ko će pobediti. Na nama je da izadjemo i da se borimo na terenu, da pružimo svoj maksimum i da verujemo u dobar rezultat", kazao je Raonić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.