Del Potro moli lopova: "Samo mi vrati brojanicu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.11.2013.
14:49
Izvor: Sportske.net

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro poslao je poruku pljačkašu koji mu je oduzeo ručni prtljag u Parizu da mu vrati makar brojanicu koju mu je poklonio Papa Franja.

Povezane vesti

Huan Martin Del Potro pobedom je počeo učešće na završnom Mastersu ali ga slika sa železničke stanice u Parizu, u trenutku kada je kretao za London, i dalje progoni.

Argentinac, koji je trenutno peti teniser sveta, opljačkan je prilikom davanja autograma na železničkoj stanici u Parizu a u ručnom prtljagu se pored dokumenata i novca nalazila i brojanica koju je dobio od pape Franje.

Zbog toga je Del Potro zatražio od lopova da mu vrati samo brojanicu i lične stvari jer se bez njih oseća beznadežno.

"Imam jednu želju, molim te, vrati mi brojanicu. Uzmi sve druge stvari, ali vrati mi lične stvari. Ne mogu da uživam u ovom predivnom i velikom turniru bez svih tih stvari" poručio je Argentinac lopovu.

"Oduzet mi je deo života. Nemoguće je da ne mislim o tome. Boli me jako. Velika je čast imati nešto blagosloveno od Pape. Više ne mogu da se molim sa tom brojanicom, ali sećanje na taj dan i susret s Papom mi niko ne može oduzeti" dodao je Delpo.

Argentinski teniser će se u drugom kolu završnog Mastersa u Londonu sastati sa Novakom Đokovićem a obojica su u prvom kolu slavila rezultatom 2:1. Delpo je bio bolji od Gaskea, Đoković od Federera.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.