Derbi Nikšića nastavljen uličnom tučom!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.03.2013.
20:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sutjeske i Čelika nastavili su obračun na ulicama Nikšića pošto su u noći subota na nedelju prvotimci lidera crnogorskog šampionata napali najboljeg strelca "Metalurga" Stevana Račića.

vijesti.me
vijesti.me

Povezane vesti

Derbi meč 22. kola koji su Sutjeska i Čelik odigrali pre četiri dana dobio je "treće poluvreme" na ulicama grada na Bistrici.

Kako prenose "Vijesti.me" prvotimca Čelika, Stevana Račića, inače bivšeg fudbalera Napretka, Jagodine i Javora, napali su prvotimci Sutjeske u noći subota na nedelju.

"Šetao sam centrom grada sa saigračem Rodoljubom Marjanovićem, negde oko ponoći. Iz obližnjeg kafića izašlo je nekoliko fudbalera Sutjeske predvođeni Miloradom Krivokapićem" počeo je priču za crnogorske medije Račić.

"Ništa nije nagoveštavalo da će doći do bilo kakvog sukoba. Sa Krivokapićem, koji je tog dana izašao iz zatvora, video sam se prepodne, izljubili se i malo popričali. Spomenuti fudbaler te noći krenuo je prema meni, zagrlio me i rekao: Gde si brate, šta ima? Držao sam ruke u džepovima. Međutim, snažno me udario glavom, a zatim i šakom, odmah zatim pritrčao je Darko Karadžić, koji me takođe udario šakom" ističe najbolji strelac Čelika.

On je dodao da su se u trenucima obračuna na ulici našli još neki prvotimci Sutjeske koji su pokušavali da smire situaciju ali je uprkos svemu Račić podneo krivičnu prijavu protiv onih koji su ga napali.

Da li je reč o nekom ranijem sukobu dvojice fudbalera ili je rivalitet prenesen i u privatan život ispitaće policija u Nikšiću.

Ne propustite