Di Mateo ne želi da se preda

Autor: Miloš Marković
četvrtak 03.05.2012.
09:13
Izvor: Sportske.net

Nakon poraza od izuzetno motivisanih Svraka, Čelsijevi Plavci su ostali na šestom mestu na tabeli i tako dodatno umanjili svoje šanse da se nađu na mestu koje vodi u Ligu Šampiona. Ipak, Di Mateo ne odustaje do samog kraja.

Povezane vesti

Fantastični Senegalac Papis Sise sa svoja dva pogotka presudio je izabranicima Roberta Di Matea kojima je mesto u Ligi Šampiona sve dalje i dalje.

Priznavši da su njegovom timu šanse dobrano umanjene da obezbedi evro poziciju, Di Mateo ipak ističe da ne želi da se preda do samog kraja.

„Biće izuzetno teško da se stigne do četvrte pozicije.“

„Sada smo u zaostatku, ali ne želimo da se predamo. Pregrupisaćemo redove i pokušati da smognemo i poslednji atom snage kako bi spasli sezonu.“, rekao je trener ekipe pred kojom je nekoliko odlučujućih mečeva.

„Sezona koja je iza nas je bila izuzetno teška i zahtevna, igrači su počeli da osećaju umor. Ipak, ne smemo sada da stanemo, već u subotu nas očekuje finale FA Kupa protiv Liverpula gde moramo učiniti sve da se domognemo trofeja koji će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja.“, istakao je on.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.