Di Mateu "vrećice" u lepom sećanju

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.11.2012.
18:43
Izvor: Sportske.net

Uoči gostovanja Čelsija ekipi Vest Bromvič Albiona menadžer "Plavaca" istakao je da ne oseća porebu za revanšizmom bilo koje vrste zbog otkaza koji mu je taj klub uručio u prošlosti jer mu je rad sa "vrećicama" doneo neophodno iskustvo.

Povezane vesti

Čelsijevo gostovanje ekipi Vest Bromvič Albiona značiće i odlazak Roberta Di Matea na stadion na kojem je nekada radio ali na kojem je doživeo neprijatna iskustva koja donosi otkaz.

Ipak, bez osećaja revanšizma ili bilo koje vrste neprijateljstva prema vlasnicima i igračima svog bivšeg kluba Italijan će mirna srca otići na gostovanje Vest Bromvič Albionu.

"To se dešava stalno kada radite trenerski posao. Otkazi vas samo čine jačim a činjenica da ste morali da napustite neki klub ne znači da ste loš trener ili čovek. Proveo sam sjane trenutnke u Vest Bromu i vežu me lepa sećanja za taj period moje trenerske karijere" rekao je menadžer Čelsija.

"Plavci" svakako neće imati lak posao sa Vest Bromvičom jer im je taj klub u prethodnoj sezoni naneo bolan poraz a ni forma Čelsija u datom trenutku nije blistava pa se može očekivati neizvestan meč.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.