Diši na škrge i pobedi! (20:45)

Autor: Boris Jovanović
utorak 17.07.2012.
08:47
Izvor: Sportske.net

Crno - beli danas protiv Valete otpočinju evro avanturu na malteškoj vrelini. Vreme verovatno jedini adut domaćih, Partizan želi da i pored toga završi posao već u prvoj utakmici.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srpskog šampiona je sačekala vrućina, uz vlažnost se teško diše, ali je trener Vermezović bio jasan u poruci da nema alibija.

"Kako nama,  tako i njima", konstatovao je strateg crno - belih, a isti tonovi preovlađuju u razmišljanjima igrača.

"Njihova prednost su možda uslovi, ali ne smemo na to da se obaziremo. Napašćemo, nametnuti naš stil, potrebna nam je pobeda za miran revanš", rekao je "Sportu" Stefan Šćepović koji će predvoditi napad.

"Iskusili smo teško vreme na pripremama, spremni smo, opravdaćemo ulogu favorita", dodaje Lazar Marković od koga se očekuje da proradi.

I ostali slično razmišljaju, golman Stojković upozorava na Misfuda i brzinu pojedinih igrača Valete, a preovlađuje mišljenje da bi se igra domaćina raspala ako prime rani gol.

Vermezović zna tim, Saša Marković počinje uz Babovića kao zadnji vezni, a trener Partizana neće odustati od 4 - 2 -  3 - 1 formacije koja mu je omiljena.

Stojković,
Aksentijević, Ivanov, Ostojić, Volkov,
Babović, Saša Marković,
Lazar Marković, Ilić, Tomić,
Stefan Šćepović.

Duel na stadionu Hibernijansa u Koradinu (koji je, uzgred rečeno u očajnom stanju) počinje u 20:45. Njegov kapacitet je zbog radova tek nešto više od 1000 mesta, ali se ne očekuje ni toliko gledalaca, možda nekoliko stotina.

Sudi Liran Liani iz Izraela, najavljen je prenos na RTS.

Ne propustite