Đoković: "Koncentrišem se na finale!"

Autor: Beta Beta
petak 28.03.2014.
23:24
Izvor: Beta

Srpski teniser u finale je prošao bez borbe, pošto mu je japanski kolega predao meč zbog povrede, pa će on tako sačekati ishod duela između Berdiha i Nadala i tako videti ko mu je protivnik u finalu turnira u Majamiju.

Beta/AP Photo/Joel Auerbach
Beta/AP Photo/Joel Auerbach

Povezane vesti

Teniser Novak Đoković rekao je danas pošsto mu je Japanac Kei Nišikori zbog povrede predao meč bez borbe, da želi da se fokusira na finale, iako još ne zna protivnika.

"Pokušavam samo da održim ritam, pokušavam da radim ono što sam radio prethodnih 10 dana. Nikada nije lepo da ući u narednu rundu takmičenja bez borbe. žao mi je što je Nišikori predao meč, igrao je zaista sjajno cele ove nedelje, posebno protiv Rodžera Federera", rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Majamiju.

Đoković koji će do narednog meča tako imati tri slobodna dana, trebalo je da se danas u polufinalu Masters turnira u Majamiju sastane sa Nišikorijem, ali je Japanac zbog povrede prepone morao da preda meč.

"Bez obzira s kim ću se sastati u finalu, biće to veliki duel. Rafael Nadal igra sjajno, kao i Tomaš Berdih. Mislim da Beridh igra najbolji tenis u životu u ovom trenutku. Takodje, duel izmedju njih će biti sjajan, a ja ću ga sa svojim timom dobro analizirati, pa ću sutra odabrati dobrog sparing partnera da se pripremim za finale", rekao je Đoković.

Najbolje rangirani srpski teniser osvrnuo se i na nedavno osvojenu titulu u Indijan Velsu.

"Osvajanje Indijan Velsa mi mnogo znači... Znaci mi najviše zbog samopouzdanja. U finalu sam pobedio Federera posle preokreta i seta zaostatka. Znam da sam na dobrom putu i moram još više da pružim u nastavku sezone. Sada imam sjajnu priliku u Majamiju, nadam se najboljem", rekao je drugi teniser sveta.

Đoković će se u finalu turnira u Majamiju u nedelju sastati s boljim iz duela izmedju Nadala i Berdiha.

Ne propustite