Đorđević: "Očekujem da Muta prospe znanje na sto!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.01.2014.
23:35
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Saša Đorđević kazao je da od svog asistenta Miroslava Nikolića očekuje da "bezrezervno prospe svo znanje na sto" a sve u interesu nacionalnog tima.

Povezane vesti

Novopečeni selektor reprezentacije Srbije boravio je u sredu u Kragujevcu gde je pratio duel drugog kola Last 32 runde Evrokupa između Radničkog i berlinske ALBE.

Saša Đorđević u Kragujevcu je posmatrao na delu momke koje smatra potencijalnim reprezentativcima a nakon meča je priznao da će na skeneru biti i ostali srpski klubovi.

"Takav je plan sačinjen i jednostavno ove nedelje gledaću naše predstavnike na evropskoj sceni, pa i neke treninge naših jadranskih ligaša. To i jeste moj posao. Dakle, pratim kandidate za reprezentaciju, pratim igrače i gledam mečeve" kazao je Đorđević za "Novosti".

Jedan od razloga za Đorđevićevu posetu Kragujevcu je i saradnja sa Miroslavom Nikolićem, trenerom Radničkog od koga očekuje punu podršku u nacionalnom timu.

"Već smo ozbiljno razgovarali. I to je jedan od razloga što sam došao u Kragujevac. Od njega očekujem veliku pomoć. Uz njegovo iskustvo i veliko košarkaško znanje, koje treba da prospe bezrezervno na sto svima nama, verujem da će se ispuniti moja očekivanja. On je uvek radio tako i ne sumnjam da će tako da bude i sada" istakao je selektor Đorđević.

Radnički se večeras pokazao u lepom svetlu pred selektorom iako nije uspeo da savlada ALBU koja je slavila nakon produžetka.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.