Đukić: "Došao sam da probudim uspavanog giganta!"

Autor: Nikola Ćertić
sreda 05.06.2013.
20:37
Izvor: Sportske.net

Novi trener Valensije, srpski stručnjak Miroslav Đukić, predstavio se danas medijima jednom ambicioznom porukom u kojoj poziva sve koji vole ovaj tim da se ujedine na putu ka uspesima ove ekipe.

marca.com
marca.com

Povezane vesti

Doskorašnji trener Valjadolida, Miroslav Đukić od danas je zvanično postao trener Valensija, tima za koji je sa velikim uspehom nastupao i ostavio dubok trag još tokom svoje igračke karijere i to čitavih 6 godina.

Oko 300 navijača Valensije ga je danas dočekalo na predstavljanju medijima, a Đukić je već na samom startu jasno dao do znanja svima, kako ga vidi i koje su mu namere sa ovim klubom u narednom periodu.

"Valensija je uspavani gigant, a ja sam došao da ga probudim. Hoću da usadimo pobedniči mentalitet ovom timu, koji će u mečevima sa svojim rivalima voditi glavnu reč.", rekao je danas Đukić na konfereciji za novinare.

On nije obećao veliki broj titula, ali je napomenuo da će se tim boriti da dođe do njih.

Đukića je dočekao predsednik Valensije Amadeo Salvo, koji je rekao da je srpski strateg potvrdio koliko mu je stalo do ovog kluba, samim tim što je odbio veliki broj ponuda drugih evropskih klubova, kako bi sačekao rasplet situacije sa, sada već bivšim trenerom Valensije Ernestom Valverdeom.

Ne propustite