Đurđić: "Povratak na teren u februaru"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.09.2013.
11:12
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nikola Đurđić počeo je oporavak od teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata i poručio da povratak na teren planira za februar.

Povezane vesti

Srpski fudbaler Nikola Đurđić trenutno se nalazi u Ukrajini na rehabilitaciji posle teške povrede koju je doživeo pre skoro mesec dana na meču svog Grojter Firta i Kajzerslauterna.

Đurđić je pokidao prednji ukršteni ligament, što znači da se na teren neće vratiti pre februara i drugog dela sezone u Cvajti.

"Za sada sve ide kao što je planirano. Ovaj period je malo dosadan, ali jako bitan. Trudim se da što pre u potpunosti ispravim i savijem koleno" rekao je Đurđić i dodao zašto se baš odlučio da ode u Ukrajinu na oporavak,

"U Ukrajini sam, zato što sam hteo da idem kod najboljeg, a Andreja Milutinović to sigurno jeste što se tiče oporavka. Neki bi rekli da je on Mesi u svom poslu. Ovde imam sve uslove koji su mi potrebni za sada"

Đurđić naglašava da sluša savete lekara i da neće požurivati sa povratkom, već će se samo potpuno spreman vratiti na teren.

"Moj cilj je da se pre svega spremim za početak drugog dela sezone. Sve ranije od toga bi bio veliki rizik" naglasio je Đurđić.

Grojter Firt je predvođen Đurđićem sjajno ušao u novu sezonu, a njegovi saigrači su bez njega nastavili u istom ritmu i sada drže samo čelo tabele u Cvajti.

"Ekipa je uz mene i imam njihovu podršku. Obećali su mi da će ostati na prvom mestu dok se ne vratim, a da ćemo se onda zajedno vratiti u Bundesligu" zaključio je Đurđić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.