Đurić: "Dupla kruna obaveza Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.03.2012.
22:34
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Prvi čovek ekipe Partizana Dragan Đurić prisustvovao je večerašnjem treningu crno-belih i tom prilikom razmenio mišljenja sa strukom a nakon toga istako da Partizan ima tim koji obavezuje da se osvoje oba trofeja u nacionalnim takmičenjima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Približio se nastavak prvenstva Jelen Superlige pa je predsednik fudbalskog kluba Partizan odlučio da svojim prisustvom na treningu pred polazak na meč sa Novim Pazarom da podršku fudbalerima svoje ekipe.

Đurić je ovu posetu "Zemunelu" iskoristio da porazgovara sa stručnim štabom, da razmene utiske i očekivanja vezana za predstojeći period, ali je bilo vremena da i novinarima odgovori na neka od tekućih pitanja koja se tiču ekipe iz Humske.

Tom prilikom Đurić je rekao da je Partizan trenutno najjača ekipa u Srbiji i da ga ta činjenica obavezuje na uspehe u nacionalnim takmičenjima.

"Želja nam je i obaveza da osvojimo duplu krunu. Sve zavisi od nas. Shodno kvalitetu i imenima koje posedujemo, realnost je da osvojimo oba trofeja." istakao je Đurić za "Mondo".

Slika koju je imao prilike da vidi na večerašnjem treningu utvrdila ga je u ubeđenju da ekipa "diše kao jedan" i da pri takvoj konstelaciji u timu nema razloga da ne bude optimista kada je uspeh Partizana u pitanju.

"Atmosfera u ekipi je sjajna, ne pamtim da je bila tako dobra. Nije bilo nijednog kiksa, nijedne svađe... To mnogo znači." rekao je Đurić.

Kada je reč o tužbi koju je Aleksandar Stanojević, bivši trener ekipe, pokrenuo protiv Partizana Dragan Đurić nije želeo da daje komentar.

"Ne mogu to da komentarišem. Time će se baviti naša pravna služba" završio je predsednik Partizana.

Ne propustite