Đurić: "Ivanov ne može u Bazel!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.07.2013.
22:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić oglasio se povodom želje koju je Ivan Ivanov uputio čelnicima šampiona Srbije. Iako Bugarin traži da mu bude omogućen odlazak u Bazel, predsednik Partizana nema nameru da izađe u susret Ivanovu.

Povezane vesti

Večeras je navijačima Partizana definitivno "objašnjeno" kakva je situacija oko Ivana Ivanova i njegovog transfera u švajcarski Bazel.

Najpre je potvrđeno da šampion Švajcarske želi Bugarina kao i to da defanzivac sebe vidi na "Sent Jakobs Parku". To je defanzivac Partizana tokom popodneva saopštio treneru, zatraživši da mu bude omogućeno da napusti Humsku.

"Mnogo puta ranije sam rekao da bi ovog leta trebalo da napustim Partizan. Što se mene tiče, ja sam prihvatio ponudu Bazela i o tome sam obavestio trenera Rašovića. Partizan je moja druga kuća, dao sam mu mnogo i očekujem da mi sada izađu u susret. U svakom slučaju bolje je da odem sada nego bez obeštećenja" rekao je Ivanov.

Ipak, iako Bazel ima spremnu ponudu koja bi zadovoljila i Partizan i igarača, iako Ivanov drži olovku u rukama, potpis na ugovor koji bi Bugarinu donosio 400.000 godišnje za sada "koči" Dragan Đurić.

Predsednik Partizana odlučan je u nameri da klub zadrži Ivanova barem dok za njega ne bude nađena adekvatna zamena koja za sada ne postoji.

"Istina je da smo dobili ponudu Bazela, imamo je na stolu, međutim, on u ovom trenutku ne može da napusti Partizan. Ivanov će putovati sa ekipom u Jermeniju. Ivanov nema dozvolu za odlazak u Bazel zato što u ovom trenutku nemamo adekvatnu zamenu za njega na toj poziciji, a evropske kvalifikacije počinju za nekoliko dana. To što ga Bazel želi i što on smatra da bi bilo bolje da ode je nešto drugo. I ja želim mnogo toga" poručio je Dragan Đurić.

Evidentno je da će Partizan pokušati da pronađe zamenu za Ivanova, pa da tek onda proda štopera Bazelu ali treba imati u vidu da klubovi koji u svojim redovima imaju kvalitetna rešenja koja bi odgovarala Partizanu znaju u kakvoj je poziciji šampion Srbije, te će i ono gledati da unovče "škripac" u kome se nalazi klub iz Humske.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.