Đurić - između kafe i psovki!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.11.2012.
09:27
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Predsednik Partizana popio kafu sa Draganom Džajićem, ali bio i izložen neprijatnostima na "Marakani".

Povezane vesti

Posle dužeg vremena čelnici Partizana i Zvezde sedeli su za istim stolom, Dragan Đurić se sastao sa Draganom Džajićem, a "most" su bili članovi uprava večitih, SPS političari Branko Ružić i Aleksandar Antić.

Ipak, ni ova poseta nije mogla da prođe bez incidenta. Radojica Božović je, kako piše "Sportski žurnal" napao predsednika Partizana, Dragana Đurića, usledile su psovke i pokušaj fizičkog obračuna, ali su se strasti smirile.

Dragan Džajić se izvinio Đuriću, a šta je uzrok sukoba niko neće reći. Božović je nekadašnji predsednik Zete, bio je blizak Partizanu, pre nekoliko godina je realizovao transfer Kadua i Savija u Crvenu zvezdu, pa se otada vezuje za crveno - bele.

Kakvi neraščišćeni računi u pitanju su, to znaju Đurić i Božović, a ono što je lepšta strana posete predsednika Partizana je pokušaj da se relaksiraju odnosi, odnosno smanje tenzije između dva kluba, što bi verovatno u budućnosti moglo da dovede i do pacifikovanja navijača, ili je to makar želja "večitih".

Prethodnih godina komunikacija se svodila na saopštenja često i prostačkim rečnikom, neukusnim aluzijama i optužbama koja su sa stadiona terala i ono malo pravih navijača...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.