Đurić šokiran ''budalaštinama''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.09.2013.
21:41
Izvor: Sportske.net

Posle sportskog direktora Partizana Alberta Nađa, na novinske napise koji su u četvrtak žestoko odjeknuli, reagovao je i predsednik Partizana Dragan Đurić, koji smatra da sve dolazi iz određenih ''kuhinja'' koje pokušavaju da destabilizuju klub pred derbi

Povezane vesti

Podsetimo, u četvrtak je ''Blic'' na naslovnoj strani kao udarnu vest objavio saznanja kako je sportski direktor Partizana Albert Nađ bio u policiji kako bi izrazio sumnju da mu je predsednik kluba Dragan Đurić navodno poslao huligane na sastanak sa generalnim sekretarom Darkom Gruborom, kako bi ga zastrašio.

Naravno, svi su očekivali reakciju iz Humske, ona je najpre stigla od samog Nađa, koji je potvrdio da je boravio u policiji ''zbog više tema'', ali ne i da je u sukobu sa predsednikom Đurićem. Takođe, sportski direktor crno-belih je naglasio da ni protiv koga nije podneo nikakvu prijavu.

Ipak, Nađ nije želeo da otkriva koje su to teme koje bi mogle da budu razlog njegovog odlaska u policiju...

Nekoliko sati kasnije, konačno se i Dragan Đurić oglasio ovim povodom, a u izjavi koju prenose ''Novosti'', prvi čovek crno-belih je ceo slučaj nazvao ''budalaštinom'', uz sumnju da je neko tempirao vreme pred derbi sa Vojvodinom da pokuša da destabilizuje klub iz Humske.

''Kad sam pročitao, prvo nisam mogao da verujem čime se ljudi bave, šta objavljuju... Pa, zar ja da šaljem batinaše na Alberta Nađa!? To je gomila gluposti i budalaština. Nađ i ja nemamo nikakav problem, a videli ste i šta je i on sam rekao'', izjavio je Đurić i dodao da očigledno ''mnogima smetaju uspesi Partizana''.
Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.