Đuričić: "Spremni ulazimo u nastavak sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.02.2014.
12:50
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Golman fudbalskog kluba Jagodina, Anđelko Đuričić, ističe da ekipa polako ulazi u željenu formu, te da će spremna dočekati prolećni deo sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine "krckaju" poslednje dane dvonedeljnih priprema za prolećni deo sezone u Antaliji.

Mladen Dodić dao je igračima slobodan dan u sredu a u četvrtak je nastavljeno sa žestokim radom.

Prepodnevni trening poslužio je Dodiću da sa ekipom poradi na uigravanju određenih akcija kao i za pripremu za popodnevni duel sa ekipom Liteksa iz Loveča.

Biće to sedma kontrolna utakmica za "Ćurane" a protivnik je jedan od boljih bugarskih prvoligaša koji je nedavno savladao Partizan u Beleku rezultatom 3:2.

Golman Anđelko Đuričić imao je određenih problema sa povredama tokom priprema u Antaliji ali će spreman dočekati prolećni deo sezone, baš kao i ostatak ekipe.

"Do sada sve protiče onako kako se samo poželeti može. Ekipa je dobro pripremljena i golmani takođe ulaze u željenu formu. Imali smo jake protivnike u kontrolnim utakmicama, pokazali da ćemo spremni ući u drugi deo prvenstva, i svi se nadamo da će ova godina biti uspešnija od prethodne" rekao je iskusni čuvar mreže.

Jagodina je jesenji deo sezone završila na trećoj poziciji na tabeli sa zaostatkom od pet bodova za drugoplasiranom Crvenom zvezdom i šest u odnosu na lidera šampionata, ekipu Partizana koja ima 33 boda.

Tokom jeseni Jagodina se plasirala u polufinale nacionalnog Kupa u kome brani trofej osvojen prošle godine.

Prvi meč u prolćenom delu sezone Jagodinci igraju 23. februara protiv Napretka u Kruševcu.

Ne propustite