Do pobede - iz inata!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.07.2012.
22:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako se bliži meč sa Omonijom na Marakani, među fudbalerima Crvene zvezde vlada sve veća želja da se ostvari pobeda i značajno popravi utisak iz razočaravajućih susreta sa Naftanom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Značaj utakmice koja Crvenu zvezdu očekuje u četvrtak na Marakani, možda najbolje opisuju reči levog beka crveno-belih Filipa Mladenovića, koji duel sa kiparskim predstavnikom doživljava kao ''meč karijere''.

Želja cele ekipe je da se prikaže znatno bolje izdanje nego protiv beloruskog Naftana i da se ujedno ''zapuše usta'' svim kritičarima, koji su odjednom postali sve glasniji.

U skladu s tim, Mladenović ističe i inat koji postoji kod igrača i veruje da će to biti dodatni stimulans da se ostvari povoljan rezultat protiv Omonije.

''Smetaju mi priče kako sada ne valja ništa, kako mi ili šef nismo pravi ljudi na pravom mestu. kao da se zaboravilo da smo dobili tri derbija za manje od mesec dana, a to nije bila slučajnost.

Očekujem da se u svima nama sada probudi i inat, da pobedimo Omoniju i dokažemo svima da vredimo. Igraćemo za Zvezdu, za naše navijače i za trenera Prosinečkog koji u nas veruje, kao i mi u njega'', poručuje Mladenović, dodajući da će igrači učiniti sve da opravdaju reči svog trenera kako Zvezda ima najbolji tim u Srbiji.


Ne propustite