Dodić: "Nećemo ponoviti greške iz Jagodine"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.07.2013.
21:13
Izvor: Sportske.net

Trener FK Jagodina Mladen Dodić kazao je na zvaničnoj konferenciji za novinare u Kazanju da je uvideo koje su greške pravili njegovi izabranici u prvom meču sa Rubinom i da se one neće ponoviti u revanšu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine stigli su u Kazanj gde su tokom popodneva odradili poslednji trening pred sutrašnji revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Rubinom.

Ruska ekipa ima prednost od 3:2 iz prvog susreta ali Mladen Dodić tvrdi da u redovima osvajača nacionalnog Kupa Srbije vlada optimizam i vera da se može do preokreta i plasmana u treće kolo.

"Mi zaista imamo razloga za optimizam koji ne jenjava u našem timu. U Jagodini smo pokazali dva potpuno različita poluvremena. U prvom bili slabi I nesigurni, dok smo u drugom pokazali da smo ravnopravan protivnik ekipi Rubina" kazao je Dodić na konferenciji za medije u Kazanju.

Strateg Jagodine ponovio je da igra iz drugog dela meča na stadionu pod Đurđevim brdom treba da posluži njegovim izabranicima kao recept za revanš susret.

"Uvideli smo greške iz prvog susreta I nemamo u planu njihovo ponavljanje koje se u ovakvim utakmicama itekako kažnjava. Očekujem reprizu drugog poluvremena koje smo odlicno odigrali na domaćem terenu" poručio je Dodić.

Kapiten Jagodine Vukašin Tomić složio se sa šefom stručnog štaba i priznao da su on i saigrači u prvi meč ušli sa prevelikom dozom respekta za protivnika.

"U prvu utakmicu ušli smo bojažljivo I sa možda I previše respekta prema protivniku. Ne zanemarujemo njihov stil igre I dugogodišnje iskustvo u kvalifikacionim utakmicama, ali u drugom delu igre pokazali smo da smo protivnik dostojan bojazni I da ekipa Rubina nije na daleko višem nivou od nas. Prizeljkivali smo pobedu I pre prve utakmice a sada imamo još jači motiv" istakao je Tomić.

Rubin i Jagodina igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za LE u četvrtak sa početkom od 17 časova po srednjeevropskom vremenu.

Pobednik dvomeča igraće u trećem kolu protiv danskog predstavnika Randersa.

Ne propustite