Dodić: "Ranjeni lav najopasniji"

Autor: Beta Beta
petak 12.04.2013.
17:39
Izvor: Beta

Strateg Javora iz Ivanjice poručio je da prednost njegovog tima nikako ne može biti loša forma protivnika jer se radi o šampionu Srbije koji će na sve načine pokušati da dođe do tri boda.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Trener Javora Mladen Dodić rekao je pred utakmicu 23. kola Superlige protiv Partizana da loši rezultati protivnika u poslednje vreme ne mogu biti prednost njegovom timu.

"S obzirom na stanje na tabeli i loše rezultate u poslednje vreme, Partizan je došao u situaciju da mora da se 'vadi' protiv nas. To nam ne ide u prilog, ali gledamo sopstven interes, da ostanemo neporaženi kako bismo povećali bodovni saldo na tabeli. Svesni smo da nijednu utakmicu nismo odigrali bez golova i da bismo ostali neporaženi moramo da damo gol", rekao je Dodić agenciji Beta.

Partizan će protiv Javora biti oslabljen neigranjem Nikole Ninkovića i Aleksandra Mitrovića, a Dodić je istakao da crno-beli i pored toga imaju dovoljan fond igrača da se suprotstavi njegovoj ekipi.

"Partizan bez obzira na odsustvo Ninkovića i Mitrovića ima dovoljan fond igrača i dovoljno aduta. U prilog tome govori da se Eliomar Silva, koji je prošle godine bio najkorisniji naš igrač, još nije izborio za mesto startera. To govori o njihovom fondu igrača, konkurenciji i kvalitetu", kazao je Dodić.

Javor će biti oslabljen neigranjem Igora Stojakovića, koji nije u timu već četiri utakmice, dok će Viktor Onjilo zbog povrede propustiti tek drugi meč ove sezone.

"Igor Stojaković već četiri utakmice nije tu zbog povrede, to nam stvara mnogo problema, a protiv OFK Beograda se povredio Viktor Onjilo i to je veliki hendikep jer nemamo preveliki fond igrača", kazao je trener ekipe iz Ivanjice.

"U sredu nas ocekuje revanš polufinala Kupa i ta utakmica je za nas od istorijskog značaja, ali nismo u mogućnosti da previše igrača odmaramo, već smo spletom okolnosti često nekopletni što se odražava na igru i rezultate. Pobeda bi bila istorijska s obzirom na činjenicu da Javor nikada nije pobedio Partizan i to bi nam podiglo samopouzdanje pred Kup", rekao je Dodić.

Javor će dočekati Partizan sutra u 14.00.

Ne propustite