Drugarčina Ronaldo moli policiju da pusti njegovog vernog navijača!

Autor: Miloš Marković
petak 27.09.2013.
11:59
Izvor: Sportske.net

Sećate se priče o momku koji je u predsezoni u SAD-u uleteo na teren kako bi zagrlio svog heroja, a potom srećan i ispunjen završio iza rešetaka?

Povezane vesti

20-godišnji Ronald Gjoka je u Majamiju utrčao u teren i zagrlio svog idola.

Ovaj momak za sebe kaže da je veliki navijača Kristijana i Reala i da ga i zovu "Roni" po Portugalcu.

Naravno, američki zakoni su jasni, dobio je po kratkom postupku vikend u zatvoru zbog narušavanja javnog reda i mira, iako nije bilo ničeg nasilnog u njegovom ulasku u teren. Iza rešetaka je postao zvezda. Prespavao je dve noći, policija i drugi zatvorenici su ga tretirali kao pravog junaka.

Ipak, eto nekoliko meseci nakon 'incidenta' u kom je porazgovarao sa svojim idolom, koji mu je uzvratio pažnjom, policija je podigla dve optužnice protiv Gjoke koji se tereti za neovlašćeni ulazak na teren i remećenje javnog reda i mira.

Ovaj student iz Albanije bi zbog optužbi mogao da ima problema sa imigracionom službom, kao i sa koledžom, neočekivana pomoć mu je pristigla od idola Ronalda.

Naime, Kristijano je odlučio da pošalje pismo policiji iz Majamija i zamoli da odustane od optužbi.

„Razumem vašu poziciju i važnost sprovođenja pravila i zakona. Ipak, s poštovanjem vas molim da, zajedno sa vašim nadređenima razmotrite odluju i odbacite kriminalne optužbe koje se terete protiv ovog mladog čoveka.“, napisao je u svom pismu Kristijano Ronaldo.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.