Drulović: "Presudiće detalji"

Autor: Miloš Marković
sreda 31.07.2013.
18:04
Izvor: Sportske.net

Selektor omladinske reprezentacije Srbije ističe da njegov tim može da se nada uspehu ukoliko, kao i do sada, pokaže svoje najbolje lice.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Pred finalnu utakmicu Evropskog prvenstva u Litvaniji, selektori omladinskih selekcija Srbije i Francuske održali su konferenciju za medije.

Ljubinko Drulović ističe da je njegov tim spreman za nove fizičke napore nakon polufinalne utakmice protiv Portugala.

„Dali smo sve od sebe, pre svega, da oporavimo igrače od iscrpljujućeg iskušenja iz polufinalnog meča protiv Portugala. Bilo je najvažnije da budemo sigurni da je tim fizički spreman za nove napore.“, rekao je Drulović.

Selektor Srbije ističe da su Francuska i Srbija zasluženo stigle do finala evropskog prvenstva.

„Oba tima imala su naporno polufinale, sa produžecima, ali i zbog toga je lepši osećaj boriti se za titulu najboljeg na kontinentu. Timovi koji eliminišu Portugal i Španiju svakako zaslužuju da igraju za prvo mesto.“, rekao je selektor Srbije.

Govoreći o očekivanima za sutrašnji meč, Drulović očekuje jedan težak meč, poručujesvojim fudbalerima da se maksimalno koncentrišu.

„Očekujem težak meč, ali drugačiji u odnosu na duel koji smo imali u grupnoj fazi.“

„Ako momci daju sve od sebe i pokažu svoje najbolje lice, kao u prethodnim mečevima, možemo da se nadamo uspehu u finalnoj utakmici.“, dodaje Drulović.

Imao je šta da kaže selektor Srbije i o sutrašnjem rivalu.

„Ne želim da izdvajam pojedince, Francuska ima fantastičnu grupu igrača.“

„Biće opasni iz svake pozicije i mi moramo da im pristupimo kao takvima. Izuzetno su jak protivnik i ko god bude napravio manje grešaka, ostvariće pobedu u finalu.“, ocenio je selektor.

Za razliku od meča u grupnoj fazi, kad je naš selektor Ljubinko Drulović izveo kombinovan sastav zbog priprema za izazove polufinala, pred finalni duel očekuje se ponovo najjači tim. Pravo igranja ponovo je stekao Milan Vojvodić koji je zbog suspenzije propustio polufinale i duel protiv Portugala.

Inače, finale u Litvaniji se igra sutra od 2045.


Ne propustite