Dudaš spreman za Svetsko prvenstvo!

Autor: Beta Beta
petak 10.05.2013.
13:11
Izvor: Beta

Srpski atletičar Mihail Dudaš izjavio je danas da je zadovoljan pripremama u Južnoj Africi i da spremno dočekuje takmičenje na Svetskom prvenstvu u Moskvi.

daylife.com
daylife.com

Povezane vesti

Najbolji srpski desetobojac proveo je četiri nedelje u Africi, gde se pripremao za nastavak sezone. Posle osvajanja bronze na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Geteborgu, Dudaš želi dobar rezultat i na Svetskom prvenstvu koje će u avgustu biti održano u Moskvi.

Dudaš je rekao da su ovogodišnje pripreme najbolje do sada i istakao da je posebno radio na bacačkim disciplinama.

"Veoma sam zadovoljan pripremama. Proveli smo četiri nedelje u Južnoj Africi i sada moramo da se 'budimo' za sezonu, jer takmičenja počinju sledećeg vikenda", rekao je Dudaš.

"Poseban akcenat stavili smo na bacanja. Na pripremama sam radio s Tatjanom Jelačom i njenim trenerom Dragišom Djordjićem, koji su mi pomogli da poboljšam rezultate u bacačkim disciplinama. Dobro sam trenirao i ostale discipline i to bi trebalo da pokažemo na takmičenjima", dodao je Reprezentativac Srbije.

On je rekao da je imao odlične uslove za trening u Južnoj Africi, gde je trenirao i s južnoafričkim desetobojcem Vilijemom Kortcenom.

"Lakše mi je da radim s nekim, nego da treniram sam. On se trenutno sprema za miting u Gocisu, a sledeći put ćemo se sresti u Moskvi, na Svetskom prvenstvu", dodao je Dudaš.

Ne propustite