Dule i Čović kod Đilasa, Beograd pomaže ''Večitima''!

Autor: Beta Beta
utorak 09.07.2013.
12:31
Izvor: Beta

U Starom dvoru u Beogradu gradonačelnik Dragan Đilas održao sastanak sa predstavnicima sportskih društava Partizana i Crvene zvezde i obećao im finansijsku pomoć grada kako bi prevazišli guruće probleme.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Na inicijativu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa u utorak je u Starom dvoru održan sastanak predstavnika sportskih društava Crvene zvezde i Partizana.

Sastanku su, pored gradonačelnika Đilasa, prisustvovali predsednik Skupštine Sportskog društva Crvene zvezde Petar Škundrić, član UO SD Nebojša Čović, generalni sekretar SD Ivan Todorov, predsednik Skupštine SD Partizana Dušan Vujošević i generalni sekretar SD Partizan Milan Obućina.

Na sastanku je dogovoreno je da Grad Beograd u naredna dva meseca jednokratno pomogne ova sportska društva kako bi se donekle rešila situaciju u kojoj se nalaze mnogi njihovi klubovi.

Takođe je dogovoreno da se u narednom periodu radi na institucijalnom finansiranju sportskih društava Zvezde i Partizana kroz gradski budžet počev od 2014. godine, kao i da se formira radno telo koje će se baviti rešavanjem problema urbanističkih kompleksa fudbalskih klubova Zvezde i Partizana.

Ne propustite