Džaja: ''Da mi je ovo neko pričao...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.01.2014.
23:56
Izvor: Sportske.net

Podršku ekipi Crvene zvezde na pripremama u Portorožu dao je i predsednik Dragan Džajić svojim prisustvom, a njegov dolazak iskoristili su slovenački novinari za razgovor sa Zvezdinom legendom o aktuelnom trenutku nekadašnjeg šampiona Evrope.

Povezane vesti

Naravno, teška finansijska situacija koja potresa Crvenu zvezdu dobro je poznata i slovenačkoj javnosti, između ostalog i zbog činjenice da ekipu vodi Slaviša Stojanović, a jedan od ključnih igrača je Nejc Pečnik, koji su letos stigli upravo iz Slovenije.

Dragan Džajić je iskoristio priliku da javno pohvali i jednog i drugog, uz želju da što duže ostanu u Zvezdi, iako i sam priznaje da klub sa Marakane prolazi možda i kroz najteže trenutke u klupskoj istoriji.

Bez obzira na sve, šampionska titula je i dalje glavna ambicija crveno-belih, pa čak i opsesija imajući u vidu šestogodišnju dominaciju ''večitog rivala''. S tim u vezi, Džajić je na zanimljiv način prokomentarisao ovaj Zvezdin šampionski post.

''Titula bi nam u ovom trenutku baš mnogo značila. Igračima, treneru, nama u upravi, navijačima... Jer, ovo je sedma godina otkako nismo bili prvaci, ali nadam se da ćemo ove sezone biti i to bi za nas bio veliki uspeh. A da mi je samo koju godinu ranije neko rekao da će tako teško biti prvi u Srbiji, slatko bih se nasmejao. Ali, nažalost, sad je tako kako je...'', izjavio je Džajić, a prenosi, između ostalog, slovenačka ''Ekipa''.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.