Džajić godinu dana posle "prevrata": "Gde nam je Vučić pomogao!?"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.11.2013.
23:25
Izvor: Sportske.net

Pre tačno godinu dana u Zvezdi je došlo do velike promene koju je inicirao potpredsednik Vlade Republike Srbije. U klub se vratio Dragan Džajić koji posle godinu dana otkriva kako su promene bile ispraćene gomilom laži.

Povezane vesti

Oni sa nešto boljim sećanjem osvrnuće se oko ponoći ka satu i prisetiti se kako je pre tačno godinu dana u Zvezdi došlo do promene upravljačke strukture.

Negde oko ponoći na "Marakanu" je stigao prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije u društvu Dragana Džajića i ostalih članova buduće Uprave Crvene zvezde.

Vučićev dolazak na naš najveći stadion okarakterisan je kao sraman od strane grupa koje su Zvezdi želele nastavak pada u ponor a Dragan Džajić godinu dana kasnije otkriva koliko je laži servirano javnosti u tim trenucima.

"Žestoke laži se serviraju. Pričali su da ćemo u prošloj sezoni biti prvi samo zato što je Aleksandar Vučić zvezdaš. I šta je bilo!? Gde nam je to neko pomogao!? Pravi se i tom čoveku problem, što nije u redu" ističe Džajić a prenosi "Sportski Žurnal".

Zvezda je istini za volju stigla na korak od oduzimanja titule Partizanu ali je u "večitom" derbiju ekipa Rikarda Sa Pinta pokazala sve svoje mane i izgubila u direktnom okršaju sa crno-belima priliku da prekine njihovu petogodišnju dominaciju.

Predsednik Crvene zvezde tvrdi da i u novoj sezoni crveno-bele prate lažne priče o nameštanju utakmica samo zbog toga što je Aleksandar Vučić podržao vladajuću Upravu.

"Neću nikoga da optužujem. Igrali smo skoro u Nišu, kažu tamo je SNS na vlasti i Zvezda će sigurno pobediti. A igrači Radničkog su imali novčane nagrade za bodove. I neka su. Samo apelujem da se ne izmišljaju stvari" poručuje Dragan Džajić.

Zvezda ni posle godinu dana od promene upravljačke strukture nije izašla iz finansijske krize pa trenutni rezultati i nisu toliko loši ako se uzme u obzir činjenica da klub i dalje grca u dugovima i bori se za opstanak.

Kako vi ocenjujete prvu godinu nove ere Dragana Džajića?

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.