Džajić: ''Hvala, predsedniče...''

Autor: Beta Beta
petak 16.11.2012.
16:36
Izvor: Beta

Dragan Džajić zahvalio predsedniku Tomislavu Nikoliću na odluci da ga oslobodi daljeg krivičnog gonjenja i naglasio da se sada okreće svojoj porodici i Crvenoj zvezdi.

Povezane vesti

Bivši predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da će se, posle odluke predsednika Srbije Tomislava Nikolića da ga oslobodi krivičnog gonjenja, potpuno posvetiti porodici i radu u Zvezdi.

"Kao što je poznato, iz postupka koji je vođen, mene nikada niko nije teretio, niti od mene bilo šta potraživao, pa tako nisam oštetio ni pojedinca, ni državu, ni Zvezdu. Ništa protivzakonito nisam uradio ni prema kome", preneo je klupski sajt Zvezde Džajićevu izjavu.

"Dokazi za ove moje tvrdnje su u predmetu. Zahvalan sam predsedniku Nikoliću što je ovim činom pokazao razumevanje da sam gurnut u neosnovani krivični postupak. Sada se u potpunosti okrećem porodici i Crvenoj zvezdi", dodao je Džajić.

Protiv Džajića i njegovih saradnika vodio se postupak zbog optužbi da su prisvojili oko osam miliona evra od transfera fudbalera.

Legendarni fudbaler u utorak uveče je izabran za predsednika desetočlane Radne komisije, koja ima zadatak da sportski i finansijski stabilizuje fudbalski klub Crvena zvezda.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.