Džajić: "Jedinstvo igrača, uprave i navijača donosi titulu!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.10.2013.
18:40
Izvor: Beta

Predsednik Crvene zvezde tvrdi da njegov klub ove sezone, i pored velikih nedaća i poteškoća, ipak može do titule u Jelen Super ligi.

Povezane vesti

Crvena zvezda se trijumfalno vratila sa reprezentativne pauze, ubedljivom pobedom.

Crveno beli iza sebe imaju turbulentni period, a Džajić je naveo da je celokupna situacija oko fudbalskog kluba Crvena zvezda "malo predimenzionirana".

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je danas da očekuje da na predstojećoj sednici skupštine tog fudbalskog kluba sve bude u redu, a ukazao je da ekipa do titule šampiona Srbije može samo uz jedinstvo igrača, uprave i navijača.

"To nije izborna, već redovna skupština. Očekujem da sve protekne u najboljem redu. Dolaze utakmice, a Crvena zvezda ima veliku obavezu. Tek smo počeli ovo prvenstvo, želja nam je titula i samo uz jedinstvo igrača, uprave i navijača možemo da dođemo do tog cilja", rekao je Džajić za televiziju Pink.

Skupština fudbalskog kluba Crvena zvezda održaće se u petak, 25. oktobra.

Predsednik Zvezde je govorio u beogradskoj Areni, pre skupa Srpske napredne stranke.

On je dodao da "kao i svaki čovek" prati šta se dešava u politici, ali ne u meri kao u fudbalu.

"S obzirom na svoju popularnost, ugled i renome koji uživa ova stranka (SNS), to je dobro za celokupni srpski fudbal i možemo sa optimizmom da gledamo na dane koji dolaze."

"Mnoge stvari će da se reše putem ljudi koje vode SNS, njihov veliki interes je da fudbal bude regularan i kako treba i to će biti dobit za sve ljude, odnosno SNS", rekao je Džajić.

Džajić je godinama bio pod istragom da je sa nekoliko funkcionera Zvezde nezakonito prisvojio oko osam miliona evra od transfera igrača.

Tomislav Nikolić, koji je za predsednika Srbije izabran kao kandidat SNS, novembra prošle godine oslobodio je Džajića krivičnog gonjenja.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.