Džajić: "Naučili smo iz poraza, Zvezda će ponovo biti velika!"

Autor: Beta Beta
subota 22.12.2012.
14:01
Izvor: Beta

Novi predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić izjavio je danas da je taj fudbalski klub najviše naučio u poslednjih desetak godina kada je doživeo najveće udarce ali da je došlo vreme da se ponovo krene stazama uspeha.

Povezane vesti

Novi-stari predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić istakao je nakon današnje sednice Skupštine kluba da je Zvezda izvukla pouke iz poraza koje je doživljavala u prethodnih deset godina i da sada postoje svi preduslovi da se krene u oporavak srpskog giganta.

"Zvezda je poslednjih desetak godina najviše naučila jer je prvi put u istoriji doživela i shvatila šta znači biti pobeđen. Ona je do tada samo znala kako se pobeđuje. U svom trajanju znali smo odolevati svim burama i braniti se od nedobronamernih ljudi", rekao je Džajić na sednici Skupštine, gde je verifikovan njegov izbor za predsednika kluba.

Džajić je kazao da je spreman da svo svoje znanje i umeće stavi u funkciju Zvezde.

"Biću posvećen budućnosti Zvezde, a ako budemo jedinstveni, ne baš blistava sadašnjost otići će brže nego što je došla. Ako očekujete da obećam evropsku Zvezdu za pola godine, ostaćete uskraćeni. Ne zato što ne verujem i ne želim Evropu u Beogradu. Ja sam se i latio posla znajući šta me čeka u budućnosti, da mi najlepši snovi postanu realnost. Ja sam spreman da svo znanje i umeće stavim u funkciju Zvezde", kazao je Džajić.

Od odlaska prošlog predsednika Vladana Lukića, Zvezdu je vodila Radna grupa na čelu sa Džajićem.

"U periodu od ulaska Radne grupe napravljen je presek i on će biti plan za promenu strukture prihoda i rashoda i promenu petogodišnjeg plana razvoja kluba. To znači izradu koncepcije stručnog programa rada sa svim selekcijama. Izrada pedagoškog plana suštinsko je pitanje razvoja kluba", rekao je Džajić.

On je istakao da Zvezda mora da čuva sve što je veliko i vredno.

"Zvezda mora da čuva sve što je veliko i vredno. Dužni smo da okupimo sve čije srce kuca za crveno-belu boju", istakao je Džajić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.