Ekonomac sa vrha kreće u pohod na titulu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.04.2012.
19:46
Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

Vladajući šampion Ekonomac trijumfom je završio ligaški deo šampionata i na taj način obezbedio sebi poziciju broj jedan pred početak Mini lige u kojoj će se odlučivati o novom prvaku futsal šampionata Srbije.

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Kako se i očekivalo Ekonomac je na svom terenu bez većih poteškoća u okviru 22. kola Super lige uspeo da savlada ekipu Vranja. Ovo je bio drugi susret ove dve ekipe za samo četiri dana pošto je u sredu Ekonomac gostovao Vranju u okviru polufinala kup takmičenja.

Tada su "studenti" na gostujućem terenu slavili rezultatom (1:7) a sličan rezultat postignut je i u jučerašnjem meču. Ovoga puta igralo se u hali "Jezero" a konačan rezultat meča bio je (8:0) za Ekonomac.

Nakon ove pobede Ekonomac će u Mini ligu ući sa tri boda prednosti u odnosu na najvećeg konkurenta za titulu, ekipu Marba. Da li će to biti dovoljno da pehar i ove godine ostane u Kragujevcu znaće se tokom tri nedelje nadmetanja između učesnika Mini lige.

Ono što je sada izvesno jeste da će Ekonomac već 27. aprila ugostiti Marbo Intermeco u hali "Jezero" i nema sumnje da će taj meč biti pravi spektakl za sve ljubitelje futsala. Meč počinje u 19 časova.

Ne propustite