EL - Barsa i Real ''na mišiće'', Rašić blistao u Sijeni!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.02.2013.
22:54
Izvor: Sportske.net

U Evroligi je na programu deveto kolo Top 16 faze, a osim novih pobeda Reala i Barselone, našu pažnju privukla je odlična partija Aleksandra Rašića u ubedljivom trijumfu Sijene nad Fenerbahčeom.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Deveto kolo otvorili su Bešiktaš i Olimpijakos u Grupi F, a gosti iz Pireja su ostvarili očekivani trijumf (79:60). Turski predstavnik je tako i posle devet kola bez pobede.

U istoj grupi, Makabi je upisao i drugi uzastopni trijumf, i to na gostovanju Kahi Laboral (62:66), pa ''Ponos Izraela'' ponovo ima šanse za plasman među osam najboljih.

Barselona je protiv Himkija imala ubedljivo vođstvo, ali ga je u poslednjih deset minuta umalo prokockala. Ipak, Katalonci su na kraju slavili rezultatom 71:69, što im je osmi trijumf u dosadašnjih devet kola.

U Grupi E, nemački Brose je pružio neočekivano jak otpor Realu u Madridu, koji je tek u poslednjim sekundama stigao do pobede reezultatom 76:73.

I konačno, videli smo i odličnu partiju Aleksandra Rašića, jednog od najzaslužnijih za ubedljivu pobedu Sijene na svom parketu protiv turskog Fenerbahčea - 87:69. Srpski internacionalac je meč završio sa 16 poena (trojke 4-4), dok je goste predvodio Bojan Bogdanović sa 22 poena.

Sijeni je ovo sedma pobeda u Grupi F, dok je Fener upisao sedmi poraz, uz samo dve pobede. Uroš Tripković u ekipi gostiju nije dobio priliku da zaigra.






Ne propustite