EP Debrecin - Srbi iz potaje "vrebaju" medalje

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.05.2012.
11:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Danas u Debrecinu startuje 31. EP u plivanju. Srbija ima dosta predstavnika u Mađarskoj, pa iako ne obećavaju medalje, veruje se da naši plivači mogu da se vrate u domovinu sa odličjima.

Povezane vesti

Selektor plivača bio je umereni optimista pred početak EP istakavši da ne želi da obećava medalje već da naši reprezentativci treba da se potrude da ostvare što više plasmana u polufinala i finala.

"Ne mogu da pričam o medaljama. Ipak, očekujem što više polufinala i finala. A kada se uđe u borbu za medalju onda je sve moguće" rekao je Dejan Pejinović, selektor Srbije.

Kao i uvek, najviše se očekuje od Milorada Čavića i Nađe Higl ali bi i ostali učesnici EP, koji predstavljaju našu zemlju, mogli da prirede prijatna iznenađenja.

"Nađa Higl i Milorad Čavić proveriće svoje trenutne mogućnosti pred London, dok će drugi pokušati da ostvare najbolja vremena u sezoni. Planiramo učešće i tri štafete, a najviše se očekuje od 4*200 m kraul" dodao je selektor.

Kvalifikacione trke održavaju se tokom prepodneva dok su polufinala i finala zakazana za popodnevne termine. EP počinje danas i traje do nedelje 27. maja.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.