Evra, nisi ti za kapitena!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 21.10.2013.
13:43
Izvor: Sportske.net

Didije Dešam rekao je francuskim medijima da Patris Evra više nikada neće biti kapiten, dokle god je on na čelu reprezentacije!

Povezane vesti

Stare rane nisu zarasle. To je očigledno posle prošlonedeljnog međusobnog vređanja bivšeg i sadašnjeg levog beka francuske reprezentacije - Lizarazua i Evre.

Ispadi u medijima i neodmerene izjave svakako nisu strane Evri, a povodom ovog poslednjeg incidenta oglasio se i selektor Francuske, Didije Dešam.

"Žalim zbog ovog poslednjeg incidenta u medijima. Ne priliči takvo ponašanje fudbalerima koji su ostavili veliki trag u francuskoj reprezentaciji, i Evra, ali i Lizarazu su preterali", rekao je francuskim medijima Dešam.

Dešam nije želeo da prokomentariše da li je ono što je Evra rekao istina, ali je ipak ostao rezervisan.

"On je specifična ličnost, nema dlake na jeziku, i to zna da mu se obije o glavu. Zna često i da bude u pravu, što mu se ne priznaje. Ne kažem da je sada u pravu, ali mislim da reakcija nije bila ovako burna, mogli bi da pričamo i o tome.

Upravo zbog ovakvih reakcija on i nije pravi kapiten, i ja ga ne vidim kao kapitena. Dok sam ja u reprezentaciji on više neće dobijati traku na mečevima Francuske, što ne znači da nema svoju ulogu i mesto u timu", istakao je Dešam.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.