Fergi željno iščekuje otvaranje medicinskog centra

Autor: Miloš Marković
petak 19.10.2012.
11:32
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted je pre izvesnog vremena započeo izgradnju modernog medicinskog centra u okviru klupskog kompleksa, a Ser Aleks Ferguson sa velikim nestrpljenjem očekuje otvaranje novog objekta.

Povezane vesti

Mančester Junajted je bio klub sa najvećim brojem registrovanih povreda u sezoni 2011/2012.

Čak 39 problema je zabeleženo u taboru „Crvenih Đavola“, a Ferguson je i dalje bez Nemanje Vidića, Krisa Smolinga, Fila Džounsa, Ešlija jAnga, Antonija Valensije i Andresa Lindegarda.

S tim u vezi, u Junajtedu se nadaju da će izgradnja medicinskog centra vredna 25 miliona funti pomoći klubu da na vreme reši i sanira probleme sa povredama svojih igrača u budućnosti.

Ser Aleks Ferguson pozdravlja izgradnju i odluku čelnika svog kluba da se upuste u ovakav poduhvat i sa nestrpljenjem iščekuje otvaranje zakazano za 05. novembar..

„Ovo je možda i najveći korak unapred koji je klub načinio u poslednje vreme.“

„Radi se o stvari koju navijači neće direktno primetiti, ali koju će naši igrači itekako umeti da cene. Izgradnja centra traje već šest meseci, a otvaranje jednog ovakvog objekta će nam doneti veliku prednost u odnosu na druge klubove.“, istakao je Ser Aleks Ferguson.

Inače, novi medicinski centar će biti opremljen najmodernijom medicinskom opremom, Junajted će dobiti jednu savremenu bolnicu i rehabilitacioni centar koje oprema "Toshiba" kao generalni spoznor projekta.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.