FIFA 13 – Fergijev idealan tim je...?

Autor: Miloš Marković
petak 10.05.2013.
12:49
Izvor: Sportske.net

Odlazak legendarnog menadžera izazvao je mnoštvo komentara u raznim sferama, pa tako i podstakao 'gejmerski svet' da mu napravi svojevrsni omaž.

Povezane vesti

Govorili smo već o analizi i svojevrsnom eksperimentu u kome su dobri ljudi iz 'Football Manager 2013' na neki način 'pomogli' čelnicima Junajteda da odaberu pravog i dostojnog naslednika Aleksu Fergusonu.

U svojoj analizi drugačije vrste, FIFA 13 bira najbolji tim koji je Fergi ikada vodio.

Na osnovu ocena koje igrači (računajući samo aktivne) imaju na ovoj igrici, sastavljena je idealna jedanaestorka na čelu sa iskusnim meadžerom.

Na golu se nalazi David De Hea sa ocenom 80, a defanzivnu liniju sačinjavaju Partis Evra (83), neprikosnoveni Nemanja Vidić (89), Rio Ferdinand (83) i Fil Nevil, sadašnji fudbaler Evertona (74).

U veznom redu, tik ispred defanzivne čestvorke nalazi se naravno Pol Skols (81), sa leve strane je Kristijano Ronaldo (92), sa desne Dejvid Bekam (79) dok su iza samog špica napada Rajan Gigs (81) i Vejn Runi (89).

Sam u napadu izdvojen je Robin Van Persi, najbolji strelac ekipe u tekućoj sezoni, koji ima ocenu od 88.

Inače, nevezano sa FIFA 13, u javnosti su se već pojavile spekulacije oko toga koji je zaista idealan tim Junajteda podvođstvom Fergija.

Na osnovu određenih statistika istaknutih na slici, engleske kolege smatraju da bi tim trebalo da izgleda ovako:

junajted


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.