FIFA – Zeleno svetlo za Daudu!

Autor: Miloš Marković
petak 01.03.2013.
15:00
Izvor: Sportske.net,

Kako je i očekivao sportski direktor Stojadinović, situacija vezana za Abiola Daudu rešena je na zadovoljstvo crveno-belog kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tamnoputi fudbaler će nakon mnoštva peripetija konačno dobiti priliku da se u potpunosti stavi na raspolaganje treneru Jankoviću.

Naime, Mondo tvrdi da je Daudina registracija i definitivno potvrđena, te da će Nigerijac početkom nedelje zvanično biti u mogućnosti da nastupi na takmičarskim mečevima.

Do komplikacija sa registracijom ovog igrača došlo je usled spleta nesrečnih okolnosti.

Naime, Crvena zvezda je u kasnim večernjim časovima poslednjeg dana predviđenog za registraciju potrebna dokumenta poslala na adresu Fudbalskog saveza Švedske čiji su čelnici dokumenta videli tek ujutru kada je rok istekao.

UEFA je potvrdila da je Zvezda uredno i na vreme poslala dokumenta, ali su iznenadne komplikacije oko zdravlja Zvezdinog fudbalera dodatno otežale čitav posao.

Nakon detaljnih pregleda tokom kojih je utvrđeno da karijera Daudde nije ugrožena i da će moći da zaigra za Zvezdu, FIFA je morala da izda neophodnu dozvolu kako bi se transfer tamnoputog fudbalera konačno okončao u korist Crvene zvezde.

Dauda naravno neće biti na raspolaganju za nedeljni meč sa Radom, ali bi već u 18. kolu mogao da bude u konkurenciji za tim na meču protiv Novog Pazara.


Ne propustite