FSS - Odluka o novom selektoru 15. juna!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.04.2014.
14:51
Izvor: Sportske.net

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije sigurno će voditi nacionalni tim na turneji u Americi a predsednik FSS potvrdio je da će pitanje novog selektora biti rešavano posle 15. juna.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Brazilu ali je pre početka tog takmičenja očekuju tri prijateljska susreta sa selekcijama Jamajke, Paname i Brazila.

Predsednik FSS potvrdio je u subotu da će vršilac dužnosti selektora imati punu podršku Saveza tokom predstojeća dva meseca a da će pitanje novog selektora biti rešavano posle 15. juna.

"Drulović je dobio našu maksimalnu podršku i mora da se ponaša kao da će ostati selektor posle nastupajućih mečeva. Po okončanju turneje, Izvršni odbor će ponovo da sedne i razmotri sve okolnosti a definitivnu odluku o selektoru donećemo 15. juna" rekao je Tomislav Karadžić.

Reprezentacija Srbije ostala je bez selektora u novembru mesecu 2013. godine kada je Siniša Mihajlović napustio klupu "Orlova" i preuzeo italijansku Sampdoriju.

Početkom godine za vršioca dužnosti selektra imenovan je Ljubinko Drulović koji je debitovao na prijateljskom susretu sa selekcijom Republike Irske koji je Srbija dobila rezultatom 1:2.

Ne propustite