Gagić: "Svako bi poželeo Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.07.2012.
18:39
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Pojačanje Partizana Đorđe Gagić nije krio da je prelazak u klub iz Humske za njega predstavljao ostvarenje želja jer crno-beli poseduju renome koji bi privukao svakog igrača.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Juče je Partizan potvrdio da je postigao dogovor sa Đorđem Gagićem, 21-godišnjim centrom Hemofarma koji će od naredne sezone nositi crno beli dres.

U intervjuu za portal "mondo.rs" Gagić je istakao da se odlučio za Partizan zbog činjenice da beogradski klub slovi za vrhunski klub u kome bi svaki srpski košarkaš želeo da igra.

"Srećan sam i zadovoljan što sam došao u najbolji klub u zemlji. Svaki igrač koji gleda unapred i želi da se razvija, odlučio bi isto kao ja. Tu se ne razmišlja ni sekund. Raščistio sam u glavi da je ovo šansa koja se pruža samo jednom i da zato mora da se iskoristi na najbolji način" rekao je Gagić.

Mladi Gagić imaće priliku da radi sa Duškom Vujoševićem, trenerom koji mnogo pažnje posvećuje mladim igračima a tokom karijere je mnogim centrima pomogao da naprave veliku karijeru. Upravo se tome raduje novi centar Partizana.

"Još sam mlad igrač, koji mora puno da napreduje. U Partizanu ću imati dobar trening i priliku da se nametnem radom - to je sve što mogu da poželim. Za sada su tu momci koje poznajem, jer sam u Vojvodini bio zajedno sa Bešovićem, a Milutinova poznajem iz Hemofarma. Ko god još dođe, ne preostaje mi ništa nego da dam sve od sebe. Poštujem svakog saigrača i svakog protivnika, ali za mene je teren kao arena. Ako se maksimalno boriš, posle možeš da prihvatiš svaki rezultat" zaključio je Gagić.

Partizan je od povratka Duleta Vujoševića ispratio Dušana Kecmana i Petra Božića dok su u ekipu stigli Nikola Milutinov i Đorđe Gagić.

Ne propustite