"Galaktikosi" plaćaju 15 miliona pride za Falkaa?

Autor: Nikola Ćertić
četvrtak 14.03.2013.
21:20
Izvor: Sportske.net

Ukoliko bi Radamel Falkao prešao u redove Real Madrida, gradskog rivala Atletika, "Galaktikosi" bi prema klauzuli u ugovoru kolumbijskog internacionalca morali da dodaju još 15 miliona na onih 60 miliona evra koji bi bilo koji drugi tim morao da plati za

Povezane vesti

Pošto je odlučio da ostane u redovima Atletika još jednu sezonu, Kolumbijac Falkao je dao dovoljno vremena rukovodstvu "Jorgandžija" da pripreme njegov odlazak iz kluba, koji je sada već izvestan unoseći male izmene u njegovom ugovoru.

Sam Falkao je onog trenutka kada je rešio da ostane u Atletiku izjavio da to čini zato što je srećan u ovom klubu, što je bilo dovoljno da se na inicijativu trenera Simeonea pokuša uraditi sve što je moguće kako bi se što duže produžio boravak ovog igača u timu iz Madrida.

Znajući da će nastati velika praznina u napadu Atletika njegovim odlaskom, čelnici "Jorgandžija" su odlučili da njegov odlazak "debelo" naplate.

Prema izvorima iz jednog engleskog kluba, kako navode španski mediji,  koji je takođe, bio zainteresovan za usluge Falkaa, u ugovoru fantastičnog Kolumbijca stoji jedna "antimadridska" klauzula prema kojoj bi ekipa Real Madrida imala posebnu cenu koju bi morala da plati, ukoliko bi angažovala "El Tigrea".

Ta cena bi samo za "Galaktikose" iznosila dodatnih 15 miliona evra za Radamela Falkaa, jer bi se tako, kako misle u Atletiku, zadovoljili apetiti navijača "Jorgandžija" koji nikako ne bi voleli da vide svog ljubimca u belom dresu gradskog rivala.

To znači da bi "Merengesi" morali da izdvoje čitavih 75 miliona evra za Kolumbijca, ako bi rešili da ga dovedu na "Bernabeu", što je cena kojom bi se platila povreda osećanja navijača Atletika.Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.