Galijani nije otišao samo po Kaku

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 27.08.2012.
15:30
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Milana u Madridu pokušava da isposluje dolazak dva igrača na San Siro. Jedan je Kaka, a drugi Lasana Dijara. Alegri želi veziste.

Povezane vesti

Alegri traži pojačanja na sredini terena pošto Milan deluje kao razbijena vojska posle odlaska Van Bomela, Gatuza i Sedorfa. Problem su novci.

Galijani je u Madridu. Otišao je po Kaku, a mogao bi da dođe i sa Lasanom Dijarom, koji je jedan od igrača za koje je Alegri zainteresovan. Gazeta piše da Rosoneri u Dijari više pravo rešenje za sredinu terena.

Dijara je ušao u poslednju godinu ugovora i Real bi ga rado prodao. Posle dolaska Modrića i uz opcije koje Murinjo ima na raspolaganju, Dijara je višak pa će Madriđani spustiti cenu koliko god je potrebno.

No, u slučaju Milana, problem je plata. Zahtevi Dijare su preveliki za Milaneze koji su u očajnom finansijskom stanju. Oni žele Kaku na pozajmicu, sa mogućnošću otkupa dogodine, a Dijaru samo ukoliko značajno spusti prohteve.

Francuz je već petu sezonu u Madridu, a pošto mu ugovor ističe sledeće godine bi mogao lepo da zaradi kao slobodan igrač tako da je malo verovatno da će prihvatiti veliko smanjenje primanja.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.