Garido stigao, hoće li Tijago!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.02.2013.
21:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda od večeras je brojnija za još jednog člana pošto je u Antaliju stigao i Luis Garido a dočekao ga je Aleksandar Janković. Ostaje da se vidi hoće li i Tijago Elano pojačati klub iz Ljutice Bogdana ili će prelazni r

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon pobede nad Ridom fudbaleri Crvene zvezde vratili su se u hotel u koji je nedugo zatim stigao i Luis Garido, novopečeni "Delija".

Momak iz Hondurasa proputovao je pola sveta da bi stigao do Antalije pošto je preko Majamija, Pariza i Istanbula došao na pripreme svog novog kluba.

Garida je u hotelu dočekao Aleksandar Janković koji je u prvom obraćanju novinarima po dolasku reprezentativca Hondurasa ocenio da neće biti potrebno da Garido kreće "od nule" jer se već nalazi u dobroj fizičkoj spremi.

"Znam da Garido dolazi iz takmičarskog ritma jer je igrao 90 minuta za Honduras. Mislim da mu neće trebati da prolazi sve što su ostali prošli jer ne kreće od nule, već ima određen nivo fizičke spreme. Videćemo kroz testove na kom je nivou" kazao je Janković.

Do ponoći će biti poznato da li je Garido poslednji fudbaler koji se priključio Crvenoj zvezdi u januaru ili će i Brazilac Tijago Eleno stići u Antaliju uprkos otežavajućim finansijskim okolnostima.

Ne propustite