Gavrić: "Svaka pobeda mnogo znači"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.02.2014.
13:29
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca znaju samo za pobede tokom tekućih priprema a Nenad Gavrić ističe da čak i serija trijumfa u Antaliji ima veliki značaj za igrače.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca jedini je klub iz Srbije koji od početka priprema za prolećni deo sezone ima stoprocentan učinak na kontrolnim utakmicama.

Krušveljani su nanizali pobede nad ekipama Temnića, Dinama, Metalurga, Torpeda i Tobola a već u četvrtak imaju novu proveru protiv Sibira iz Novosibirska.

Iako utakmice koje se igraju na pripremama nisu uvek pravo merilo forme, Nenad Gavrić ističe da pobede u nizu mnogo znače njemu i saigračima.

"Umor nas je stigao, ali smo i pored toga pobedili ekipu kakva je Tobol. Radimo na treninzima odlično,a sve se to odražava i na terenu. Momci su dali maksimum i Bog nas je nagradio za sve. Tobol je ekipa koja je odlično organizovana u svakom pogledu, i zato nam ova pobeda mnogo znači" rekao je Gavrić.

Izabranici Nenada Lalatovića sastaju se sa Sibirom od 16 časova i 30 minuta u svom petom kontrolnom meču za vreme boravka u Antaliji.

Ne propustite