Godine prolaze, ljubav sve jača

Autor: Super Administrator
petak 07.12.2012.
19:09
Izvor: Sportske.net

Figo i njegova lepša polovina, Helen odlučili su da podele sa javnošću "malo intimnih" detalja iz svog privatnog života a Portugalac je priznao da ljubav jača iz dana u dan uprkos činjenici da su već 11 godina u braku.

Povezane vesti

40-godišnji Luis Figo i njegova 36-godišnja žena, Helen Svedin u braku su 11 godina. Par se upoznao u Barseloni, pre Figovog odlaska u Real i već imaju tri ćerke, Danijelu, Martinu i Stelu.

Oduvek ih je krasila diskretna veza a vrlo retko su se mogli videti u štampi. Međutim, u poslednjem intervjuu za "El Magazine" vidi se da je Figo "potpuno posvećen" svojoj lepšoj polovini.

"Da zaboravim na nju? Nemoguće. Ona je uvek sa mnom u mislima. Helen je sjajna supruga i sjajna majka. Nikada ne bih mogao bez njene podrške.", ističe Portugalac.

"Zahvalan sam joj što je uvek bila uz mene. Za nas dvoje, porodica je sve.", kaže Figo.

Kao rezultat njegove bogate karijere, njegove ćerke sada govore četitri jezika – Portugalski, Španski, Italijanski i Engleski, na šta je tata izuzetno ponosan.

Mnogi će se složiti sa ovim sjajnim Portugalcem, koji je još na početku veze istetovirao inicijale svoje supruge na ruci.

Njegova žena je uistinu sjajna, bilo da mu verujemo na reč, bilo da sudimo po fotografijama...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.