Gogić: "Puni samopouzdanja čekamo finiš prvenstva"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.04.2014.
16:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde poručio je da ekipa puna samopouzdanja dočekuje završnicu sezone, posebno nakon trijumfa na neugodnom gostovanju u Novom Pazaru koje su crveno-beli uspešno prebrodili.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su prebrodili jedno od najtežih gostovanja u domaćem šampionatu a saigrači Gorana Gogića mogu slobodno da mu zahvale što domaćin u 93. minutu nije izjednačio rezultat.

Vezni fudbaler crveno-belih, koji je u igru ušao sa klupe tokom drugog dela susreta, glavom je intervenisao i skrenuo loptu van okvira Bajkovićevog gola u trenucima kada su je svi videli u mreži.

"Bio je to dobar centaršut, i krajnjim naporom uspeo sam loptu da izbacim u korner. Smatram da je to bila jedna od najozbiljnijih situacija pred našim golom, tokom svih 90 minuta. Ne želim da ističem taj detalj u prvi plan, jer smo se svi od prvog to poslednjeg trenutka meča borili jedni za druge" rekao je Gogić dva dana nakon pobede u Novom Pazaru.

Zvezda je slavila rezultatom 0:1 a trijumf u gradu na Jošanici bio je 14 uzastopni za izabranike Slaviše Stojanovića.

"Zabeležili smo 14. uzastopnu pobedu, i sa velikim samopouzdanjem čekamo finiš prvenstva. Ovo nam je, uz večiti derbi, bilo možda i najteže gostovanje do kraja ove sezone" ističe Gogić.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju već u utorak pred svojim navijačima a protivnik će im biti ekipa Radničkog iz Niša.

"U utorak igramo protiv Radničkog iz Niša, ekipe protiv koje smo jesenas odigrali nerešeno, a nakon tog duela zabeležili sve pobede. Verujem da imamo snage i kvaliteta da upišemo i 15. uzastopni trijumf" zaključio je vezista Crvene zvezde.

Utakmica 25. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u utorak od 18 časova na našem najvećem stadionu.

Ne propustite