Gol rukom, prevara ili snalažljivost?

Autor: Boris Jovanović
sreda 06.11.2013.
13:00
Izvor: Sportske.net

Svi znate za "Božju ruku" ili Anrijev potez protiv Republike Irske, ali hajde da se podsetimo još nekih situacija u kojima su veliki igrači davali golove na ovaj način. Postoje ljudi koji takve stvari vide pre kao snalažljivost nego varanje...

Povezane vesti

Kako rekosmo, najpoznatiji je Maradonin gol rukom na Mondijalu u Meksiku 1986. a u novijem vremenu je u glavnoj ulozi bio Tijeri Anri u meču koji je odlučivao o odlasku na EP. Oba puta su žrtve bile reprezentacije sa ostrva, Englezi, odnosno Irci.
Ali, dali su Englezi imuni na ovakve stvari?Naravnoda ne, to sa nacijom nema nikakve veze, pogledajte Skolsa, madaprevara nije prošla, dobio je crveni. Iskreno, bolje mu je bilo danije pokušavao.Kun Aguero je učio od najboljeg, svog bivšeg tasta,sa kojim sa ne govori. Međutim, pokupio je trikove.Čak i igrači koji važeza velike sportsmene kao Raul, ne mogu da odole ovakvim potezima.Prevara protiv Lidsa...Čak i najbolji igračsveta nije imun, Leo Mesi se obrukao u gradskom derbiju protivEspanjola.Italijani su, što reče Ser Aleks majstori dimnezavese. Alberto Đilardino protiv Palerma, na primer...Ali, hajde da pohvalimodva čoveka, jedan je Danijele De Rosi koji nije želeo na ovaj načinda postigne gol protiv Mesine, a drugi Miroslav Klose koji je dobionagradu za fer plej nakon što je učinio isto protivNapolitanaca!

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.