"Golubovi" lete bez stega

Autor: Beta Beta
petak 10.05.2013.
17:36
Izvor: Beta

Trener Spartaka Petar Kurćubić kazao je da njegov tim ulazi rasterećeno u duel sa Donjim Sremom, lišen briga oko opstanka te da u takvoj postavci stvari igrači mogu da odigraju mnogo bolje.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Spartaka Petar Kurćubić rekao je da njegovi fudbaleri u dobrom raspoloženju čekaju utakmicu sa Donjim Sremom u 27. kolu Superlige, s obizrom da su obezbedili opstanak u prvenstvu.

"Utakmicu dočekujemo u veoma prijatnom raspoloženju, uspeli smo da zabeležimo odličan rezultat na strani, da dovedemo sebe na mesto u sredini tabele i da smo mirni oko opstanka. Dolazi nam ekipa koja je vrlo blizu da uradi isto što smo i mi", rekao je Kurćubić na konferenciji za novinare u Subotici.

Spartak posle 26 odigranih kola zauzima osmo mesto na tabeli sa 34 boda, četiri više od Donjeg Srema, koji je na 10. poziciji.

"Donji Srem igra jako dobro ovog proleća, na korak su od ostvarivanja jednog zaista lepog rezultata, a to je da i dogodine ponovo igraju Superligu. Jesenas smo odigrali egal utakmicu u Novom Sadu i tada se videlo da Donji Srem ima kvalitet kojim može da parira Spartaku, ali i ostalim ekipama", kazao je Kurćubić.

On je rekao da će njegova ekipa biti ofanzivna i da će igrati na gol više.

"Donji Srem igra jako cvrsto i organizovano, puno trče, jedna su od čvršćih ekipa u ligi i imaćemo izuzetno težak zadatak. Možemo potpuno rasterećeni da uđemo u ovu utakmicu. Bićemo izuzetno ofanzivni, igraćemo na gol više i tražiti put do dobre igre i pobede. Nadam se da će biti dosta golova, moji igrači jedva čekaju meč i željni su nove dobre igre i pobede", rekao je Kurćubić.

Trener ekipe iz Subotice je kazao da neće moći da računa na povređene Vidaka Bratića i Darka Puškarića, kao i na Slobodana Novakovića koji će biti operisan u narednih 10-ak dana.

Spatak će dočekati Donji Srem sutra od 17.00.

Ne propustite