"Građevinari" jedva čekaju Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.03.2013.
13:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rada osvojili su bod na otvaranju prolećnog dela sezone u Jelen Superligi a naredni susret igraju protiv vicešampiona države od koga nimalo ne strahuju.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Iako su u Kragujevcu imali malo prostora da pokažu svoje fudbalsko umeće, zbog očajnih uslova za igru, fudbaleri Rada osvojili su jako važan bod na teškom gostovanju.

Već sutra njih očekuje duel sa Crvenom zvezdom čiji su apetiti poznati srpskoj fudbalskoj javnosti ali od kojih ne zaziru fudbaleri Rada. Među njima je i Nikola Leković koji tvrdi da posebna motivacija pred duel sa crveno-belima neće ni biti potrebna.

"Nama mladima, nije potrebna posebna motivacija za utakmice sa Zvezdom ili Partizanom. To su ipak dva najveća kluba u zemlji. Iskreno, mi takve utakmice jedva čekamo i treniramo da bi se na takvim mečevima pokazali u najboljem svetlu" rekao je Leković za "Novosti".

Sa 23 godine Leković je jedan od najiskusnijih u ekipi Rada a kao takav prepustio je ulogu favorita Crvenoj zvezdi uz obećanje da će "Građevinari" naporno raditi da bi došli do trijumfa.

"Neophodna je maksimalna borbenost, angažovanost i agresivnost tokom svih devedeset minuta. Zvezda je, naravno apsolutni favorit, ali i mi ćemo dati sve od sebe" istakao je jedan od najiskusnijih u Radu.

Derbi meč 17. kola Jelen Superlige između Rada i Crvene zvezde iz bezbednosnih razloga igra se na Vračaru u nedelju sa početkom od 14 časova.

Ne propustite