"Građevinari" ogorčeni: "Nadležne službe da ispitaju Veselinovića!"

Autor: Beta Beta
nedelja 27.04.2014.
22:03
Izvor: Beta

Direktor fudbalskog kluba Rad Uroš Tošić ocenio je da je njegova ekipa oštećena na susretu sa Napretkom u Superligi jer arbitar nije dosudio penal njegovom timu.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Rad i Napredak igrali su na Banjici nerešeno 1:1, a prema Tošićevim rečima arbitar Slobodan Veselinović namerno ili slučajno nije dosudio očigledan penal za "Građevinare".

"Već nedeljama se vrti u krug pitanje sudija. Ide se u neku pogrešnu stranu, kako se ljudi bude, sudije greše. Normalno je da igrači greše, kao i sudije. Da li se greši namerno ili slučajno. Ako se greši slučajno idemo dalje, sastavni deo fudbala i to je to, ali...", rekao je Tošić na konferenciji za novinare posle meča.

Tošić je naveo da se na snimku utakmice vidi da je bio "čist jedanaesterac".

"Sudija stoji tri-četiri metra odatle, gleda pravo u slučaj. Ili je namerno nije svirao penal ili ne vidi dobro. U svakom slučaju ne bi trebalo da bude tu gde jeste. Treba nadležne službe da ga ispitaju zašto je to uradio, a ako ne vidi dobro ne može da radi sudijski posao", kazao je Tošić.

On je dodao da ta greška po njemu nije bila slučajna.

"Neko ovde crnči, proliva krv i znoj i dođe mi, ne znam ni ja ko i to sve baci u vodu. Da je slučajna greška, nikakav problem ne bi bio, idemo dalje, ali po meni nije slučajno", rekao je Tošić.

Rad četiri kola pre kraja prvenstva ima 25 bodova i 14. je na tabeli. To mesto vodi u baraž za opstanak u Superligi.

Ne propustite