"Grande" Sale!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.03.2013.
19:15
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Janković možda nije uspeo da u svom drugom mandatu na klupi Crvene zvezde donese rezultate za pamćenje ali je zato današnjim gestom zavredio poštovanje svih pravih navijača kluba iz Ljutice Bogdana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši trener Crvene zvezde danas je došao na "Marakanu" ne bi li sa čelnicima kluba utanačio poslednje detalje oko sporazumnog raskida saradnje.

Možda nije uspeo da priredi iznenađenje na terenu, i vrati Zvezdu u trku za titulu, ali je zato svojim današnjim postupkom iznenadio sve navijače našeg najtrofejnijeg kluba ali i ljude koji trenutno vode klub.

Jankoviću je prema ugovoru Zvezda trebalo da isplati 270.000 evra, na dve rate, nakon sporazumnog raskida saradnje. Prva rata trebalo je da iznosi 120.000 evra a druga 150.000.

Usmenim dogovorom sa čelnicima kluba Aleksandar Janković poklonio je omladinskoj školi Crvene zvezde 150.000 evra kako bi klub od tog novca unapredio uslove za rad sa budućim nosiocima igre prvog tima.

Sale je izrazio želju da pomenuta svota novca ode na izgradnju reflektora i postavljanje veštačke podloge na jednom od pomoćnih terena.

Ovakav potez bivšeg stručnjaka Crvene zvezde istinski je pokazatelj ljubavi prema klubu koja se ne bazira samo na krupnim rečima iako ima onih koji još uvek borave u klubu a služe se takvim manipulacijama.

Ne propustite