Grant: "Rafi je potrebna podrška!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 06.12.2012.
11:05
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji trener Čelsija poziva svoj bivši klub, igrače i navijače da podrže Rafu Beniteza na klupi „Plavaca“.

Povezane vesti

Nakon tri meča bez pobede, Rafa Benitez je konačno upisao i jedan trijumf.

Pirova pobeda u Ligi Šampiona ostala je u senci eliminacije iz elitnog evropskog takmičenja, Čelsi se već nakon grupne faze oprostio od svoje evropske krune.

Pritisak se lagano pojačava, sve su glasniji kritičari koji tvrde da je Roman Abramovič napravio veliku grešku dovođenjem Rafe Beniteza.

Ipak, jedan od onih koji je podržao Španca je Avram Grant, čovek koji je izgradio odličan odnos sa Rafom tokom svoje epizode na klupi „Plavaca“.

„Najvažnija stvar za Čelsi je da trener dobije podršku svih u klubu. Jedino će tako moći da ostvari prave rezultate.“, istakao je bivši trener Partizana.

"Rafi je neophodna serija pobeda i dobrih rezultata kako bi privoleo navijače, ali pre svega mu treba podrška čelnih struktura bez koje ne može da radi svoj posao.", rekao je Grant koji se i sam osvrnuo na spekulacije u medijima dda bi mogao da se vrati u klub i bude podrška španskom treneru.

"Nije tajna da Roman i ja imamo sjajne poslovne i prijateljske odnose, ali niko mi iz kluba nije ponudio nikakav posao.", rekao je Izraelac uz opasku da rad sa Rafom "ne bi bio dobra ideja".


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.