Grčko-turski "rat" zbog Aleksića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.07.2013.
23:19
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni čuvar mreže Branimir Aleksić promeniće sredinu tokom leta ali je još uvek neizvesno hoće li put Soluna ili u Tursku.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Branimir Aleksić nalazi se na slatkim mukama dok čeka kuda će ga put odvesti i gde će nastaviti karijeru.

Iako još uvek trenira sa Spartakom, jasno je da će narednu sezonu početi na golu PAOK-a, ili jednog od dva turska kluba koji ga takođe žele.

"Čekam i ja rasplet, sve je i dalje u fazi pregovora. Sa Grcima sam u svakodnevnom kontaktu, zovu kako iz PAOK, tako i novinari iz te zemlje. Mislim da sam i dalje najbliži selidbi u Solun" iskren je Aleksić iako ne krije da klub pregovara i sa turskim klubovima.

"Dva kluba iz Turske takođe zovu, nude uslove. Ne smem da otkrivam o kome se radi. Sve je otvoreno, uprava Spartaka vodi pregovore. Znaću kada dođu do najboljeg rešenja za sve" poručuje Aleksić a prenose "Novosti".

Spartak je već obezbedio zamenu za Aleksića u vidu dvojice golmana koji će se boriti za upražnjeno mesto na golu Subotičana. U jato "Plavih golubova" sleteli su Janošević i Jovanić koji spremno čekaju početak trke za mesto u timu koja će početi onog trenutka kada Aleksić krene u Grčku ili Tursku.

Ne propustite